FARM CHOCOLATE KURU DÖNEM
FARM CHOCOLATTE KURU DÖNEM;Doğuma hazırlık yapan ineklerde doğumdan 40-50 gün önce süt sağımı terkedilir. Böylece kuru dönem başlar bu dönemde embriyo hızla kilo alacak ve meme dinlenerek doğacak buzağı için hazır hale gelecektir.Doğumun normal olabilmesi doğuma fiziksel ve metabolik hazırlıkların tamamı beslenme şeklinin de değişmesini gerektirir böylece ihtiyaç duyulan mikro besinlerde farklılaşabilir.Bu ürün bu dönem ihtiyaçarının giderilmesinde ciddi yardımlarda bulunabilir. Her Farm Chocolate ürününde olduğu gibi bu üründe özellikle karaciğer ve bağışıklık sisteminin dengede kalmasını sağlar.Hızlı kilo alma zamanındaki embriyonun ihtiyaçlarını karşılayarak güçlü,sağlıklı yavruların doğmasına yardımcı olur
FARM CHOCOLATTE; grubu ürünler melasın yoğunlaştırılarak isteğe bağlı olarak tüketimini teşvik etmek amacıyla yalamaya uygun ambalajlarda sunulan bir ürün grubudur. Bu ürünler, melasın yanı sıra vitamin, mineral ve protein gibi zenginleştirici bileşenlerle formüle edilerek hedef verime katkıda bulunmayı amaçlar.Farm Chocolate ürünlerinin kalitesini belirleyen unsurlardan biri, melasın su aktivasyonunu azaltarak sertleştirilmesi sırasında besin değerlerinin ve katkı maddelerinin denaturasyonunu önlemektir.Ayrıca, önemli bir diğer kalite kriteri olan dolgu maddelerinin mümkün olan en yüksek seviyede şeker ve karbonhidrat içermesidir.Bu unsurlar, karbonhidratı by pass etmeye ve bu esnada verim hedefi için ihtiyaç duyulan bileşiklere ulaşılabilmesine olanak sağlar.Farm Chocolatte, kendine has kokusuyla iştahı artırmakla kalmaz, aynı zamanda kolay sindirilebilir karbonhidrat kompozisyonuyla hedef verime ulaşmayı da kolaylaştırır.